feature-img

Därför är laddstolpar viktiga

Laddstolpar är en förutsättning för att man ska kunna använda sig av elbilar. De fyller samma funktion som en bensinstation gör för bensindrivna bilar. Skillnaden är att elbilar är ett betydligt mer miljövänligt alternativ än vad sådana som drivs av bensin eller andra fossila bränslen är.

Eftersom det tar väldigt lång tid att ladda en elbil i ett vanligt eluttag är laddstolpar ett måste för att man ska kunna använda sig av elbilar på ett smidigt sätt. Just därför ligger det i allas intresse att det finns så många laddstolpar som möjligt samt att dessa är så lättillgängliga det går.

Det är precis när det gäller detta som vi spelar en viktig roll. Vår uppgift är nämligen att förse Stockholm och de omkringliggande områdena med dessa typer av stolpar. Faktum att vi är verksamma i just Stockholm gör oss extra viktiga eftersom Stockholm är Sveriges mest befolkade och hårdast trafikerade stad. Många av de utsläpp som sker här i Sverige kommer på så sätt från just Stockholm. Det ligger därför i allas intresse att så många stockholmare som möjligt väljer att gå över till elbilar i stället för bensindrivna bilar. Just det möjliggör vi genom att förse staden och dess omnejd med så många stolpar av denna typ som möjligt.

Vi gör övergången till elbilar lättare

Vi är helt enkelt ett företag som gör övergången till elbilar lättare. På så sätt spelar vi en viktig roll i att göra Sverige till ett mer miljövänligt land, något vi är mycket stolta över!

feature-img

Bidra till en bättre miljö tillsammans med oss

Genom att ta hjälp av oss och våra tjänster kan ni också vara med och bidra till en bättre miljö. Ta därför kontakt med oss redan idag, tillsammans kan vi skapa en bättre miljö!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify